Novosti

17.10.2013.

Miley Cyrus nastupa na MTV EMA ceremoniji 10.11. Miley Cyrus
foto: MTV PR Photo
Miley Cyrus nastupa na MTV EMA ceremoniji 10.11.

Šta li će sada da uradi???

MTV je danas potvrdio da će Miley Cyrus nastupiti na dodeli “2013 MTV EMA”, koja će se prenositi uživo u nedelju, 10. novembra, u 21.00 iz arene Ziggo Dome u Amsterdamu. Miley će se pridružiti prethodno najavljenim izvođačima Katy Perry i grupi The Killers, dok će MC večeri biti Redfoo i duo LMFAO, voditeljka u backstageu biće Ariana Grande. MTV će sledećih dana objaviti imena ostalih izvođača i prezentera na dodeli EMA.

Miley Cyrus će ovo biti drugi nastup na EMA, nakon onog u Madridu 2010. godine. Na „2013 MTV EMA“ Miley je nominovana u četiri kategorije, uključujući one za Najbolji pop, Najboljeg ženskog izvođača, Najbolji video za „Wrecking Ball“ i Najboljeg US izvođača.

Njen novi album “Bangerz", koji je objavila početkom oktobra, je već osvojio 1. mesto na listama Billboard Top 200 Chart i Digital Album Chart u Americi, kao i na iTunes listama u više od 70 zemalja širom sveta.

Justin Timberlake i Macklemore & Ryan Lewis vode na spisku nominovanih za “2013 MTV EMA” sa po pet nominacija, dok se Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus i Robin Thicke takmiče za po četiri nagrade. Taylor Swift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds to Mars, Daft Punk, Rudimental, Icona Pop i One Direction imaju po tri nominacije. Izvođači sa po dve nominacije za EMA su Rihanna, Katy Perry, Eminem, Jay Z, Bastille, Imagine Dragons, The Killers, Paramore, Rita Ora, Drake, Afrojack, Avicii, Calvin Harris i Iggy Azalea

Ostavi
komentar

Povezano