Novosti

11.10.2013.

Miley Cyrus: "Bangerz" u Srbiji izlazi ove nedelje Miley Cyrus
foto: Menart PR Photo
Miley Cyrus: "Bangerz" u Srbiji izlazi ove nedelje

"Ni album, kao ni ja u ovom trenutku, nije dosledan"

Luda ili promišljena, vulgarna ili avangardna, plagijatorka ili ispred svog vremena – jedno je sigurno, Miley Cyrus ima svu pažnju sveta na sebi a upravo joj je to potrebno sada kad je konačno izašao njen najnoviji album „Bangerz“
 
Miley je uspešno zauvek izbrisala imidž Hane Montane iz našeg sećanja i to brutalno, što je između ostalog podrazumevalo i promenu sredine, u njenom slučaju, izdavača. Preko noći, pop starleta uzornog ponašanja otrgla se iz Disney-evog sveta u Sony i povela nas sa njom na tu ludu vožnju.
 
Osmog oktobra „Bangerz“ je izašao zvanično a Miley je o albumu izjavila sledeće: “Osećam da sam  u fazi kada nisam svoja 100%, tako da ni album nije dosledan 100%.Želim da pripremim moje fanove na to da budu otvoreni za drugačiji zvuk. Želim da se ljudi dobro zabavljaju slušajući ovaj album”.
 
Bangerz ima 13 pesama, na njemu je Miley sarađivala sa renomiranim producentima i kompozitorima kao što su Mike Will, Pharrell, Future, i will.i.am, što je moralo uticati na njenu kreativnu evoluciju.
 
Dokumentarni film o Miley Cyrus pod nazivom „Miley: The Movement“ večeras je na programu regionalnog MTV kanala od 19h, a ukoliko odmah posle emitovanja filma posetite MTV.RS i odgovorite tačno na pitanje koje će se odnositi na neki deo iz života Miley Cyrus koji je bio prikazan u dokumentarcu, stičete mogućnost da budete prvi koji će osvojiti njen novi album „Bangerz“, koji vam daruje izdavačka kuća Menart.
 
„Bangerz“ u Srbiji izlazi sledeće nedelje.
 
Ostavi
komentar