Novosti

15.08.2013.

Miley Cyrus, 1D i Robin Thicke na MTV VMA Miley Cyrus
foto: MTV PR Photo
Miley Cyrus, 1D i Robin Thicke na MTV VMA

Glasajte za najbolju pesmu leta

Ovogodišnja dodela MTV Video Music Awards slaviće izvođače i pesme koji su obeležile leto, nastupima izvođača s vrhova svetskih top-lista, Miley Cyrus i Robina Thickea!

Na svečanosti će se pojaviti i bend One Direction, a uvedena je i nova kategorija „Najbolja pesma leta“ za koju će se glasati putem društvenih mreža.

Prve pesme nominovane u ovoj kategoriji jesu: himna “We Can’t Stop” Miley Cyrus, plesni hit Daft Punka “Get Lucky”, zarazna “I Need Your Love” Calvina Harrisa i Ellie Goulding, dopadljiva “Come & Get It” Selene Gomez, moćna “Best Song Ever” benda One Direction i seksi “Blurred Lines” Robina Thickea, T.I.-a i Pharrella.

Od danas, fanovi mogu glasati u ovoj kategoriji putem Twittera, Instagrama ili Vinea koristeći određeni hashtag: #votemileycyrus, #votedaftpunk, #voteselenagomez, #voteonedirection, #voterobinthicke, #votecalvinandellie.

U svom prvom nastupu na dodjeli VMA Miley Cyrus će izvesti svoju numeru “We Can’t Stop” koja je nominovana za 4 VMA nagrade ove godine: “Najbolji videospot ženskog izvođača”, “Najbolji pop videospot” i “Najbolja montaža”, kao i u novoj kategoriji „Najbolja pesma leta“.

Svoj prvi VMA nastup ove godine imaće i Robin Thicke. On se bori za četiri 4 Moonmena za svoj seksi videospot za pesmu “Blurred Lines” koju izvodi s T.I.-em i Pharrellom, i to u kategorijama “Videospot godine”, “Najbolji videospot muškog izvođača“, „Najbolja saradnja“ i „Najbolja pesma leta“.

„Uzbuđen sam zbog nominacije za Najbolju pesmu leta i nastupa na VMA! Pripremili smo brojna iznenađenja i nadamo se da će svi gledati program MTV-ja u večeri dodele!“, kaže Robin Thicke.

Nakon objavljivanja singla koji obara rekorde, “Best Song Ever”, iz njihovog filma "THIS IS US", One Direction se vraćaju na VMA kao prezenteri, nakon što su prošle godine zgrabili tri Moonmen statue, uključujući i one za „Najboljeg novog izvođača“ i „Najbolji pop videospot“ za pesmu “What Makes You Beautiful”. „Prošlogodišnja dodela VMA bila je fenomenalno iskustvo i naravno – noć koju ćemo svi pamtiti! Veoma smo uzbuđeni zbog povratka na VMA pozornicu u ulozi prezentera, a nominacija naše pesme 'Best Song Ever' u kategoriji 'Najbolja pesma leta' predstavlja veliku čast za bend One Direction!“, oduševljeno je izjavio član benda Liam Payne.

Nastupom na „2013 MTV VMA“, Miley Cyrus i Robin Thicke pridružiće se već najavljenim izvođačima Lady Gagi, Kanyeu Westu i Katy Perry na bini svečane dodele. 

Ostavi
komentar

Povezano