Novosti

24.06.2019.

Michael Kiwanuka i Tom Misch naprvili pesmu po uzoru na disco klasike
foto: Youtube screenshot
Michael Kiwanuka i Tom Misch naprvili pesmu po uzoru na disco klasike

Osvežavajuća saradnja Money

Dva specifična britanska muzičara, Michael Kiwanuka i Tom Misch, predstavili su zajedničku saradnju koja se ogleda u singlu zaraznog ritma po imenu Money. Ova numera donosi idealnu kombinaciju Michaelovog prepoznatljivog vokala i disko ritma.
 
Kao prateći vokal gostuje Grammyjem nagrađena YEBBA, dok je za miks zaslužan Russel Elevado (D'Angelo, Kamasi Washington).
 
Stvar jeste da će publika na prvo slušanje zaključiti kako pevam o novcu i tome koliko ga volim i želim, kako želim da ga koristim za putovanje i upoznavanje ljudi koji ga takođe imaju. Međutim, ako pažljivije poslušate, zapravo se radi o tome koliko ljubav prema novcu može da bude opasna“, objašnjava Michael Kiwanuka.
 
Kada je reč o ritmu koji poziva na ples, izjasnio se gitarista i kantautor Tom Misch. „Već godinama sam veliki obožavalac onoga što Michael radi, tako da sam bio jako uzbuđen zbog prilike da sarađujem s njim. Bilo je kul otkriti da delimo ljubav prema disko muzici osamdesetih, pa je logično bilo da pokušamo da napravimo nešto sa tim vajbom. Dogodilo se vrlo brzo i uživao sam u produkciji, a Michael je ubio na vokalima“, objasnio je on.
 
 
Ostavi
komentar