Novosti

02.06.2016.

M.I.A. spituje loše fraze za jeftine majice M.I.A.
foto: Youtube screenshot
M.I.A. spituje loše fraze za jeftine majice

Da, na to se svelo

Kao prvo, da obrazložimo svoju frustraciju. 
Kada govorimo o M.I.A., govorimo o ženi koja je imala naprednu produkciju svojih pesama, bila angažovana svojim lirikama, bila prepoznatljivog stila... M.I.A. nam je dala Jimmy, Paper Planes, Bad Girls, XXXO... zato od nje očekujemo mnogo. 

Postoji nekakava frka oko poslednjeg albuma. Bilo je priče da će ga zbog sukoba sa izdavačkom kućom sama postaviti na sajtove koji piratizuju muziku. Jer to je ta buntovna M.I.A. koju smo navodno zavoleli. 

Nedavno se pojavio spot u saradnji sa modnom kućom H&M u kojoj zajedno pozivaju na reciklažu, odnosno ponovnu upotrebu garderobe. Ono što se ispostavilo kao problem je način na koji H&M koristi neke druge svoje resurse, konkretno svoje zaposlene. 

Uključila se na kratko i u razgovor na temu azilanata, ali opet prilično mlako, kao i sve što u poslednje vreme radi. 

Sada je izbacila POC THAT STILL A RYDA uz patetični prateći tekst kojim objašnjava pesmu. Stihovi te trake teraju nas da preispitamo celu njenu karijeru i pomislimo da je sa sada sa nešto slabijom produkcijom otkriveno da je njena poezija na nivou natpisa jeftinih majica koji se prodaju sa kartona u Sremskoj. 

LOVE IS THE ANSWER, whatever the question is?! - Zaista?!

Možda mi još nismo popili prvu jutarnju kafu, pogledajte vizuelizaciju sami, pa nam recite. 

 

 

Ostavi
komentar