Novosti

30.11.2018.

Mark Ronson i Miley Cyrus su nešto hteli
foto: Youtube screenshot
Mark Ronson i Miley Cyrus su nešto hteli

Samo nam slomili srce

U njihovim glavama, zajednički singl superproducenta Marka Ronsona i talentovane, ali kontraverzne Miley Cyrus, verovatno zvuči kao Jolene za 2018. godinu. Nama... zvuči kao zvuk lomljenja stotine hiljada srca, možda zato što smo prvo videli, a ne čuli pesmu. 
 
Ovo je pesma producenta koji je iza uspeha Amy Winehouse, nedavnom dodatno proslavljenog albumom Joanne. Mark Ronson je imao i uspešne albume na kojima su pevali Robbie Williams, Lily Allen, Coldplay, Andrew Wyatt... Sada je spremio novi, a kao prvi singl došla je pesma Nothing Breaks Like The Heart. Sam Ronson, koji inače ne pravi česte istupe u javnost, pričao je prethodnih dana kako je ovo možda najbolja pesma koju je napravio. Da li je zaista tako, ne možemo još da sudimo, ali će se ispostaviti da nije trebalo da nam diže očekivanja. 
 
Pesma je više nego solidna, problem leži u spotu. 
 
Miley je nekakva odmetnica, možda i kandidat za predsednika, koja nakon jurnjave završava u striptiz baru gde su nekakvi sveštenici. Još u prvom delu spota nepotrebno pokazuje zadnjicu i krevelji. Ne vidimo povezanost. Možda je do nas... 
Mi vam predlažemo da pustite pesmu u pozadini i odslušate je par puta pre nego pogledate spot, prema i bez njega možete.
 
<div style="position:relative;height:0;padding-bottom:41.94%"><iframe src="https://www.youtube.com/embed/A9hcJgtnm6Q?ecver=2" style="position:absolute;width:100%;height:100%;left:0" width="605" height="341" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe></div> 
 
Ostavi
komentar