Novosti

05.03.2019.

Marina ne sija kao ranije
foto: Youtube screenshot
Marina ne sija kao ranije

Razočaravajuće dve nove pesme

Nakon četvorogodišnje diskografske pauze, dobili smo prethodne slave dostojnu pesmu Disconnect sa bendom Clean Bandit. Ta pesma fanovima je poznata sa nekih živih izvođenja, a njena objava se više puta odlagala. Na kraju, nije dobila zasluženu slavu. 
 
Marina i Clean Bandit ponudili su nam nakon toga hibrid Baby na kojoj je i Luis Fonsi. Komercijalni uspeh nije izostao, ali se sve vreme čekao pravi povratak Marine Diamondis koja je svoju vernu bazu fanova napravila pop savršenstvom, albumom The Family Jewels iz 2010. godine. 
 
Handmade Heaven je prvi singl koji nam je dala nakon pauze, sa promenjenim umetničkim imenom. Odrekla se dodatka and the Diamonds i sada nastupa samo kao Marina. Handmade Heaven je prvi singl sa nadolazećeg albuma Love+ Fear. Nimalo impresivna pesma, nadali smo se da je priprema za teren. Drugim singlom se sve više čini da Marina prosto nema šta novo da kaže. 
 
Novi Superstar ima više života nego prethodna, ali šeta onom sredinom između bengera i balade, pa kao što to sa takvim pesmama bude, jednostavno ne znamo šta da sa njom radimo. 
 
Love+ Fear biće dupli album, pa nade još uvek ima za autentičnim pop draguljima za koje znamo da je Marina sposobna. Biće objavljen 26. aprila.
 
Volimo Marinu (and the Diamonds) i treba nam. Nadamo se da će ponovo zasijati! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano