Novosti

13.10.2017.

Marilyn Mason promoviše album spotom u kojem je Johnny Depp
foto: Youtube screenshot
Marilyn Mason promoviše album spotom u kojem je Johnny Depp

Heaven Upside Down

Dve godine nakon objavljivanja, za mnoge iznenađujuće zrelog goth-metal albuma, The Pale Emperor, Marilyn Mason je tu sa novim!
 
Na ovom, Marilyn je obradio puno tema između kojih se izdvajaju nasilje, seks, politika, ali i romantika. U pesmi KILL4ME, Manson traži od svojih fanova da mu se brutalno zavetuju na vernost, dok pesmom SAY10, koju krasi interesantni trap instrumental, zalazi u nove muzičke pravce sa stavom “ja sam legenda, nisam basna“.
 
Bend koji je radio na novom albumu Heaven Upside Down čine kompozitor filmske muzike Tyler Bates koji svira gitaru i klavijature, zatim bivši bubnjar benda The Dillinger Escape Plan Gil Sharone, kao i basista Twiggy Ramirez, koji nije svirao na prošlom izdanju The Pale Emperor. Marilyn Manson poverio je produkciju, miks i master albuma već pomenutom saradniku Tyleru Batesu, dok je sam bio zadužen za tekstove pesama.
 
Tokom snimanja desetog studijskog izdanja preminuo je Mansonov otac – Hugh Warner, koji je postao glavna inspiracija, a pesma koja zatvara album Saturnalia je posvećena u celosti njemu.
 
Manson je trenutno povređen usled pada jednog dela metalne konstrukcije na njega, tokom Hammerstein Ballroom  koncerta u Njujorku, te je bio primoran da nekoliko narednih koncerata odloži.
 
 
U novom spotu gostuje mu prijatelj Johnny Depp.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano