Novosti

17.11.2017.

Marija Žeželj iz Beča šalje novi singl i najavljuje prvi nastup Marija Žeželj
foto: universalmusic.rs
Marija Žeželj iz Beča šalje novi singl i najavljuje prvi nastup

Louder Than A Drum

Nakon izuzetnog uspeha prvog singla Dance Like Nobody’s Watching, Marija nastavlja svoju muzičku avanturu singlom Louder Than A Drum!
 
Louder Than A Drum je živahan i plesan pop. Ideja iza pesme je da nam Marija pokaže kako je iza kulisa njenog uzbudljivog života. Ovaj singl govori o raznolikom rasponu situacija u kojima se ona svakodnevno nalazi, i priča razvoj iz tinejdžerke u mladu i nezavisnu ženu; Marija zna kako da se odnosi prema sopstvenom uticaju i njenim fanovima, pažljivo slušajući zvuk svog srca i uvek verujući sopstvenoj intuiciji.
 
Na ovom singlu, Marija nastavlja uspešnu saradnju sa austrijskim dvojcem popmaché koji stoji i iza njenog muzičkog debija, kao i akustične i remix verzije te pesme.
 
Mnogo toga se dogodilo u periodu između izlaska dva singla. Marija je bila na naslovnici magazina Cosmopolitan, otputovala je u Coca Cola WOAH Summer House gde je sarađivala sa poljskim dvojcem AbstrachujeTV i švedskim Roomiem, dok se #DLNW peo paralelno po vrhovimasrpskih i regionalnih muzičkih top lista...
 
 
Dance Like Nobody’s Watching je do sada prikupio preko 13 miliona pregleda na YouTube/VEVO kanalu. Spot se takođe našao na vrhu trending lista u Srbiji, Hrvatskoj i regionu, ali i u zemljama poput Švajcarske, Austrije, Nemačke i Švedske.
 
 
Marija je trenutno u Beču gde promoviše svoj novi singl sa austrijskim medijima, a takođe je danas u programu Play radija otkrila i da je juče zajedno sa mladim američkim pevačem Alexom Aionom uživo izvela njegovu pesmu Does It Feel Like Falling na showcase koncertu u kancelariji Universal Music Austria pred austrijskim medijima i influenserima.
 
Marija će svoj prvi solo nastup imati na ceremoniji otvaranja Future Parka, na Beogradskom Sajmu 15. decembra.
 
Singl Louder Than A Drum je dostupan na preko 100 digitalnih servisa širom sveta. U Srbiji je singl dostupan na striming servisu Deezer (za sve registrovane korisnike, sa i bez pretplate) kao i na Google Play music platformi za striming i preuzimanje muzike preko ovog linka.
Ostavi
komentar