Novosti

17.09.2018.

Mariah Carey dala ultimativnu pesmu za raskid
foto: Youtube screenshot
Mariah Carey dala ultimativnu pesmu za raskid

GTFO

Iako uživa veliko poštovanje zbog ranijeg uspeha i kvaliteta glasa, Mariah Carey ne može da se pohvali dobrim pesama poslednjih godina. To će novim materijalom izgleda biti ispravljeno. 
 
Neko joj je napravio pesmu koju samo ona može da otpeva, ne zbog raspona, već zbog činjenice da izgovara "Teraj se u pi**u materinu" a to zvuči kao da najslađe kaže "Dve kockice šećera, molim". 
 
Pesma je navodno posvećena bivšem vereniku Jamesu Packeru kojem kaže da je uzeo njenu ljubav zdravo za govoto, te da pokupi svoje stvari i nestane iz njenog života. Mariah nam otkriva i da su je prijatelji upozoravali na neveru, ali da joj je dugo trebalo da je i sama uvidi. 
 
Ako mislite da je ova pesma ružan način da se oprostite od bivšeg ljubavnika, imajte na umu da je milijarder James rekao da je trogodišnja veza sa čuvenom pevačicom bila greška, te da je u nju ušao kada uopšte nije bio pri sebi. 
 
Nakon što je povukao veridbu (i prsten od deset miliona dolara), Packer je otišao u bolnicu kako bi se lečio od depresije i drugih mentalnih bolesti. 
 
Mariah je sada u srećnoj vezi sa pomoćnim igračem po imenu Bryan Tanaka. GTFO singl je kojim se oprostila od bivšeg, ali i najavila novi materijal sa napomenom da je ovo samo buzz single, te da veliki hit tek stiže! 
 
 
Ostavi
komentar