Novosti

08.06.2019.

Madonnu stvarno više nije briga
foto: Youtube screenshot
Madonnu stvarno više nije briga

Pogledajte novi video singl Dark Ballet

Sledeće nedelje dobijamo Madame X, novi studijski album jedne od najvećih svih vremena. Žena koja je toliko puta ispisala stranice pop kulture, sada je tek kap u moru novih izdanja. Lestvicu je toliko puta pomerila i razbila stakleni plafon da sada možda nema šta novo da ponudi. Nema ona, koliko nemaju ni mlađi. Svi smo sve toliko puta videli... 
 
Madonna oslobođena pritiska komercijalnog uspeha ovog puta, daje nam interesantan skoro kompilacijski album. Na njemu su sve njene ličnosti. Ona je domino dama, spremačica, tango plesačica i borac za ljudska prava. Ona je ćerka i majka, sve između i više od toga. Tako nam najavljuje novi album, a sudeći po pesmama koje smo do sada čuli, ovo nije puka priča. 
 
Na korak smo od novog Madonninog albuma gde predstavlja svoja mnoga lica pod jednim alter egom. Madam X do sada je imala reggaeton banger, protestnu himnu inspirisanu dancehall muzikom, trep baladu, a eklektični niz nastavlja eksperimentalnom RnB pesmom koja ostaje u pozadini sopstvenog videa. Pesmu Dark Ballet producirao je Mirwais, premda je glavna zvezda Mykki Blanco. Ovaj alternativni muzičar ima glavnu ulogu u spotu gde ga sopstveni narod baca na lomaču kao Jovanku Orleanku. Prva polovina videa je očekivana, ali zaplet i rasplet su dramatičniji i eksperimentalniji nego što smo očekivali. 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano