Novosti

09.09.2016.

Luke Black na pesmi španskog producenta Luke Black
foto: Youtube screenshot
Luke Black na pesmi španskog producenta

Pogledajte filmski spot za Seek&Hide

Na novom singlu španskog producenta Venze, gostujući vokal je Luke Black!
Ova saradnja logičan je sled nakon uspeha koji su ostvarili pesmom Demons.
 
Luke Black trebalo bi da vam je poznat do sada. On je srpski izvođač koji pod etiketom Universal Music gradi internacionalnu karijeru. MjuzNews sve to pomno prati. Možete pročitati kolumnu Vojkana Bećira koja je napisana pre godinu dana, malo po izlasku prvog EP-a, ali i pogledati intervju sa njim nakon što se vratio sa turneje po Kini.
 
 
 
Venza poslednjih osam godina stvara obiman katalog pesama u različitim žanrovima sa glavnim fokusom na Trap, Future Bass i Hip-Hop, brojeći stotine hiljada pregleda na servisima kao što su YouTube i Soundcloud. 
 
 
Za Seek & Hide sam hteo izvestan nivo energije, letnjih vibracija, uklopljenih u melodiju. Hteo sam nešto prelepo i u isto vreme klupsko/festivalsko i na kraju je rezultat upravo to. Tekst i vokali su sjajni od početka; Lukeov doprinos pesmi je sjajan - odlični vokali i veoma jaka poruka. Za nas ovo nije tek samo pesma, hteli smo da vam ispričamo celu priču”. – rekao je Venza.
 
Posebno je interesantno da režiju Seek & Hide spota potpisuje sam Luke Black, a snimala ga je fotografkinja iz Atine Marianna Santikou – to je priča o dvoje prijatelja koji obilaze evropske gradove, prisećajući se leta, srećni i nostalgični. Luke i Marianna su snimali video u Atini, sa vrhova zgrada do metroa, sa ulica do plaža.
 
Kada sam prvi put dobio Seek & Hide matricu od Venze osetio sam neku nostalgiju i rešio da transformišem tu emociju u tekst pesme. Napisao sam ga iz perspektive najboljeg prijatelja, o nekome ko je uvek tu za tebe bez obzira na sve probleme sa kojima možeš da se suočiš dok bežiš od odrastanja. Venza i ja samo postali dobri prijatelji dok smo pravili ovu pesmu i prijateljstvo je upravo ono o čemu se u njoj i radi”. – Luke Black.
 
Seek & Hide feat. Luke Black video objavljen je na VenzaVEVO kanalu, a singl je od danas dostupan na svim muzičkim servisima širom sveta. 
 
 
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano