Novosti

12.12.2016.

Louis Tomlinson imao solo debi nekoliko dana nakon smrti majke Louis
foto: Youtube screenshot
Louis Tomlinson imao solo debi nekoliko dana nakon smrti majke

Poslušajte Just Hold On

One Direction je veoma interesantan fenomen. Njhov uspeh bio je ogroman, ali je grupa postojala dosta kratko. Možda ćemo kasnije kroz godine je izučavati drugačije i uvideti da 1D još uvek postoji, samo u drugoj formi. Svi dečaci muzički su aktivni, ali insistiraju i da su manje-više dobri prijatelji. Nakon što svi objave album ili dva, gotovo je sigurno da će ih Simon Cowell okupiti za turneju i kompilaciju hitova. 
 
Britanska tabloidna javnost se ovih dana bavi time što je preminula majka dragog im pevača. Johannah Deakin izgubila je borbu sa leukemijom u svojoj 43. godini, samo nekoliko dana pred zakazani solo debi njenog sina u finalu The X Factor UK
 
Louis Tomlinson izveo je pesmu Just Hold On, a nastup je posvetio svojoj mami. Borio se sa suzama sve vreme. Srećom, na sceni je bio i Steve Aoki koji je producirao pesmu, pa je upotpunio nastup i barem na kratko skrenuo pažnju sa tragedije. 
 
Pesma je, očekivano, odmah po puštanju na muzičke servise, postala prva na svim relevantnim listama iako ne nudi ništa novo. Klasični EDM prolazni hit kojim se popunjavaju liste u periodu koji je za nama. Izgleda da trend ne jenjava, a nama ostaje da se nadamo da Louis pronaći svoje mesto u svetu zabave i dati nešto originalnije pop muzici. 
 
Ostavi
komentar

Povezano