Novosti

14.10.2014.

Lorde u novoj sezoni South Park-a Lorde
foto: Official Facebook page
Lorde u novoj sezoni South Park-a

Niko nije pošteđen!

Ako ste do sada gledali animiranu seriju South Park, znate da tvorci nemaju milosti ni prema kome, a poslednja poznata ličnost kojom su se bavili Trey Parker i Matt Stone je novozelandska pevačica Lorde!

Njih dvojica su posvetili pevačici čak dve epizode, a u trećoj po redu, koja je nazvana „Cissy“ otkriva se da je Lorde ustvari 45-godišnji geolog iz South Parka, tačnije Stanov otac Randy! Cela ova priča, u kojoj su Parker i Stone našli inspiraciju, je krenula kada se Lorde pojavila na sceni, jer je određeni broj ljudi, koji izgleda vole teorije zavere, počeo da tvrdi da Lorde zapravo ima trideset i kusur godina, a ne sedamnaest!

Interesantno je to što je za potrebe snimanja muzičkih deonica u epizodi angažovana sve popularnija Sia, a Lorde je takođe dala komentar – ona je tvitovala da ne gleda South Park, ali to što se bave njom u čak dve epizode je istovremeno i uvrnuto i kul!

Ispod možete pogledati scenu kako nastaje muzika Lorde (prema South Park scenariju), kao i snimak prave Lorde koja peva lajt motiv iz serije!

Plačemo na repeat...

Ostavi
komentar

Povezano