Novosti

23.07.2014.

Lorde iskrena kao i uvek Lorde
foto: www.universalmusic.rs
Lorde iskrena kao i uvek

O novom albumu, Kanye Westu i lažnom rođendanu

Mlada pevačica Lorde sa Novog Zelanda, koja je zaludela svet sa svojim hitom „Royals“, dala je intervju za magazin „The Guardian“, u kome se osvrnula na nekoliko aktuelnih stvari!

Prvo, Lorde je rekla da sprema materijal za novi album, koji će se potpuno razlikovati od prethodnog „Pure Heroine“, jer je sazrela i kao kompozitor i kao izvođač. Ona je dodala da je prethodni album bio o svetu koga čine predgrađe u kome je odrasla, njena porodica i prijatelji, a posle velikog uspeha, mnogo putovanja i upoznavanja gomile novih lica, iskustva su sasvim drugačija!

Lorde se osvrnula i na komentar Kanyea Westa, koji je rekao da je njen veliki fan – „on mene podseća na školskog direktora, naravno ako bi se radilo o POP školi“! Takođe, mlada Lorde je prokomentarisala negativne komentare da ona u stvari ima 35 godina (jer izgleda dosta starije), rekavši da joj je krajnje zanimljivo da neko na interneru posveti čitave forume vezane za datum njenog rođenja, ali „bitno je da svako mišljenje može da se čuje, to je ona prava, nefiltrirana demokratija“, zaključila je pevačica!

Podsećamo, Lorde je na predstojećoj  Video Music Awards dodeli, koja se održava 24. avgusta, nominovana u dve kategorije – njen spot „Royals“ se takmiči u kategoriji za najbolji Rock Video i za najbolji Female Video, pa ako ste fan novozelandske pevačice, ne propustite priliku da glasate na MTV-evom sajtu!

Ostavi
komentar