Novosti

28.08.2018.

Liam Payne objavio svoj prvi EP
foto: Youtube screenshot
Liam Payne objavio svoj prvi EP

First Time

Nakon što je nedavno najavio septembar kao mesec izlaska njegovog dugoočekivanog debi albuma, bišvi član pop fenomena One Direction, Liam Payne je iznenadio publiku svojim prvim solo EP izdanjem First Time.
 
U instagram objavi je svojim fanovima objasnio da je nakon preslušavanja albuma koji je snimljen pre nekog vremena, shvatio da mu dobar deo pesama zvuči zastarelo, te da ne prenosi njegovo trenutno emotivno stanje. Ipak, dok se vraća u studio i aktivno radi na albumu, fanovima je predstavio četiri nove pesme na koje je, kako kaže, jako ponosan. Payne je takođe obećao da stvari idu u pravom smeru i da je jako uzbuđen oko muzike koju piše i snima i da jedva čeka da publici predstavi novi materijal.
 
Pesme koje se nalaze na EP-u su Home With You, Depend On It, Slow kao i glavni singl First Time na kom gostuje popularni reper French Montana! EP-u je prethodio niz hit singlova za koje se očekivalo da će se naći na albumu.
 
Payne se kao solo izvođač pubici predstavio top 10 hitom Strip That Down na kom je gostovao reper Quavo, član popularnog hip hop tria Migos. Na drugom singlu Get Low gostuje popularni producent Zedd, a nedavno je objavio latino r&b pesmu Familiar na kojoj gostuje J.Balvin.
 
Najveću poslasticu fanovi su dobili početkom godine, kada je Payne objavio For You , vodeći singl sa saundtreka za film Fifty Shades Free na kom se pojavljuje i Rita Ora. Singl je ubrzo osvojio vrhove svetskih top listi, a duo ga je izveo i na cenjenim Brit Music Awards.
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano