Novosti

19.09.2018.

Lana Del Rey i Jack Antonoff napravili desetominutnu pesmu
foto: Youtube screenshot
Lana Del Rey i Jack Antonoff napravili desetominutnu pesmu

Venice Bitch

Nakon što nas je raspametila pesmom Mariners Apartments Complex, Lana Del Rey je predstvila još jednu sa nadolazećeg albuma za koji sada imamo i ime. 
 
Projekat Norman Fucking Rockwell novi je studijski album u potpunosti produciran od strane Jacka Antonoffa. I Lana i Jack potvrdili su da je ova saradnja čekala godinama da se desi, dok su oboje radili druge stvari, kao i da su prezadovoljni ishodom. Lana tvrdi da ju je Jackova genijalnost nebrojeno puta postidela, te više puta podvukla njegov značaj na ovom albumu. 
 
Nova pesma Venice Bitch dugačka je čak deset minuta i objavljena je kao singl uprkos savetima i molbama menadžera. Lana je želela da ponudi pesmu za kraj leta, ponajviše za one koji vole duge vožnje na autoputu. 
 
Novi materijal ima mnogo više živih instrumenata nego na ranijim LDR pesmama. Novina u Laninom životu je i ljubav prema letenju, a pored toga što ide na polaganje za pilota, nalazi vremena da piše nešto između poezije i kratkih priča što će biti objavljeno tokom sledeće godine pod imenom Violet Bent Backwards Over The Grass
 
 
Ostavi
komentar

Povezano