Novosti

11.01.2021.

Lana Del Rey brani omot za novi album
Lana Del Rey brani omot za novi album

"Chemtrails Over The Country Club"

Lana Del Rey je sinoć (10. januara) fanovima otkrila treklistu i kako će izgledati omot za njen novi album "Chemtrails Over The Country Club". Dežurni daveži su ODMAH napali rešenje kako nije dovoljno inkluzivno i kako na fotografiji nedostaje ljudi drugih rasa. 

Lana se oglasila i potvrdila da se na fotografiji nalaze njene najbolje prijateljice među kojima ima žena drugih rasa što nas naravno odmah navodi na to da se neko drznuo da govori o rasi na fotografiji koja je crno-bela.

Pevačica je u svoju odbranu izjavila: "Svi smo jedan lepi miks svega, neki više od drugih što se i vidi i slavi u svemu što radim. U svojoj jedanaestogodišnjoj karijeri, bila sam ekstremno inkluzivna i to bez preteranog truda. Moji najdraži prijatelji su sa svih strana sveta, tako da pre nego što pravite slične komentare setite se da nisam ja ta koja vrši napad na Kapitol hil već menjam svet tako što vama na izvol'te stavljam svoje misli i ljubav. Poštujte to."

Naravoučenije, ovaj vek je već dovoljno zabrinjavajuć pa ne budite ovčice koje mekeću dosadne dušebrižničke pesmice sa društvenih mreža, okanite se hejta i radujte se novom albumu Lane Del Rey koji će izgledati ovako (slika u galeriji):

1. ‘White Dress’
2. ‘Chemtrails Over The Country Club’
3. ‘Tulsa Jesus Freak’
4. ‘Let Me Love You Like A Woman’
5. ‘Wild At Heart’
6. ‘Dark But Just A Game’
7. ‘Not All Who Wander Are Lost’
8. ‘Yosemite’
9. ‘Breaking Up Slowly’
10. ‘Dance Till We Die’
11. ‘For Free’

U međuvremenu je izašao i spot za naslovnu numeru sa albuma, pa pogledajmo zajedno:

 

Ostavi
komentar

Povezano