Novosti

09.09.2016.

Lady Gaga sa akcentom na muziku Lady Gaga
foto: Youtube screenshot
Lady Gaga sa akcentom na muziku

Objavila singl koji su producirali Mark Ronson, Tame Impala i Bloodpop

Jako rano je pokorila svet zabavnim pesmama i blesavim haljinama. Kada je došao trenutak za treći album, pred njega je stavljeno previše očekivanja. Vreme će pokazati veličinu albuma Artpop iako je upamćen kao komercijalni neuspeh (što je više nego diskutabilno). Njen ugled bio je poljuljan. Zbog brzine kojom se popela na vrh, niko je nije shvatao ozbiljno. 

Ove godine, bilo je puno priče o zaokretu karijere Lady Gage. Polako, ljudi su počeli da shvataju da se ona nije dogodila slučajno i da se u centru velikog cirkusa nalazi nesporan talenat kao pokretač. Nakon što je isproba toliko toga, negovala je svoj muzički dar, posvetila se svom glasu i korenima, pa dobila nove fanove nakon albuma sa legendarnim Tonyem Bennettom i nastupa na dodelama Oskara, ali i izvođenjem himne pred Super Bowl. Imali smo i Till It Happens To You, ali pravi Gaga singl nije izašao već skoro tri godine. 

Znali smo da radi sa Markom Ronsonom koji se ne odvaja od Kevina Parkera, frontmena benda Tame Impala. Bloodpop se takođe pohvalio da sarađuje sa Gagom. Svi oni zajedno, napravili su rock pesmu za koju kažu da je u duši soul, ali svim svojim srcem pop. Jednostavan Artwork obećavao je dobru pesmu, a to smo i dobili.  Iznenađenje je podatak da je gitaru na ovoj pesmi svirao Josh Homme is Eagles of Death Metal.

Počinje nova era u već bogatoj karijeri ove dame.
Preslušajte odlični novi singl Perfect Illusion! Mišljenja su oprečna, mi smo prezadovoljni! Ono što je jako važno je da se svakim novim slušanjem otkriva novi sloj u pesmi i da je jedna od onih koje polako prirastaju za srce. Jedva čekamo novi album na kojem će biti, potvrđeno je, Beck, Florence and the Machine i Father John Misty

Izvršni producent albuma je Ronson, a iako nije gotov, možemo ga očekivati do kraja godine!

Kao bonus za sve fanove, ali posebno za one koji nisu ubeđeni u značaj Lady Gage, evo klipa kada je rasplakala Stinga pevajući njegovu pesmu If I Ever Lose My Faith In You

Srećna nova Gaga, svima koji slave!

Ostavi
komentar