Novosti

26.07.2013.

Lady Gaga i ove godine na MTV Video Music Awards Moonman MTV
foto: MTV PR Photo
Lady Gaga i ove godine na MTV Video Music Awards

Po prvi put uživo izvodi singl sa ArtPOP-a

O revolucionarnom, novom albumu Lady Gage, koji se najavljuje više kao multimedijalni projekat nego kao album u tradicionalnom smislu te reči, priča se više nego o bilo kom drugom aktuelnom ili najavljenom izdanju u poslednjih 10 godina. Kakve su pesme, da li su procureli snimci, kakav je to softver koji se pravi zbog tog albuma… samo su neka od pitanja i nedoumica koja muče kako medije tako i milione obožavaoca širom sveta. I, kao da halabuka nije dovoljno velika, mama – monster se, za potrebe promocije novog albuma, pre nekoliko dana, slikala gola golcijata i bez trunke šminke što je društvene mreže dovelo do usijanja!

E, čekanju je konačno došao kraj a mi smo napokon saznali datum kada će POP ikona Gaga po prvi put uživo izvesti prvi singl sa (unapred okarakterisanim kao remek – delo) albuma ArtPOP! Datum je 25. avgust, mesto Barclays Centar u Bruklinu a povod, pa naravno – dodela MTV Video Music nagrada za 2013. godinu!

Lady Gaga je već postala “domaća” na dodeli MTV nagrada, nakon nezaboravnih izvođenja hitova “Paparazzi” i “You and I”. I ove godine će prirediti nastup o kome će se mesecima pričati dok bude izvodila prvi singl sa četvrtog albuma ArtPOP, svega 6 dana nakon izlaska albuma koji je najavljen za  19. avgust. 

Kao jedna od najinovativnijih zvezda današnjice, Lady Gaga je ostavila dubok trag na MTV Video Music Awards ceremonijama. Od 2009. godine osvojila je neverovatnih 13 Moonman statua, uključujući one za “Najboljeg novog izvođača”, “Video godine” za “Bad Romance” i “Najbolji video sa porukom” za “Born This Way”.

Justin Timberlakei Macklemore & Ryan Lewis vode ove godine po broju nominacija – svaki po šest. Timberlake je nominovan za “Video godine,” “Najbolji video muškog izvođača,” “Najbolji POP video” i “Najbolju montažu” za pesmu “Mirrors”, dok mu je hit “Suit & Tie” sa Jay Z-jem doneo priliku da se takmiči za nagrade “Najbolja saradnja” i “Najbolja režija”. Justin je do sada osvojio sedam VMA nagrada.

Za duo koji čine Macklemore & Ryan Lewis ovo su prve VMA nominacije i to u neverovatnih šest kategorija, uključujući i one za “Video godine” za megahit “Thrift Shop”,“Najbolji hip-hop video,” “Najbolju kameru,” “Najbolju režiju” i “Najbolji montažu” za “Can’t Hold Us”, dok je pesma “Same Love” nominovana za nagradu “Najbolji video sa porukom”.

Bruno Marsnastavlja da niže uspehe u ovoj godini, a to potvrđuju četiri nominacije za “Najbolji video,” “Najbolji POP video” i “Najbolji video muškog izvođača” za pesmu “Lock Out of Heaven”, kao i za “Najbolju kameru” za letnji hit “Treasure”.

P!nkRobin ThickeMiley Cyrus i Thirty Seconds to Mars su nominovani u po tri kategorije za MTV nagrade. Ceo spisak nominovanih izvođača, kao i informacije o načinu glasanja možete da nađete na sajtu MTV.rs.

Kako saznajemo od ljudi iz MTV-a, uskoro možemo očekivati objavljivanje imena i drugih izvođača, voditelja i gostiju na jubilarnoj, tridesetoj po redu, 2013 MTV VMA ceremoniji. Dodela 2013 MTV VMA prenosiće se preko globalne MTV mreže od preko 60 kanala koji dosežu u više od 500 miliona domaćinstava širom sveta, kao i putem više od 200 MTV-jevih digitalnih medija.

Ostavi
komentar

Povezano