Novosti

28.02.2020.

Lady Gaga dala ljudima ono što su tražili
foto: Youtube screenshot
Lady Gaga dala ljudima ono što su tražili

Sada da vidimo da li su to i hteli

Kostimi, koreografije, koreografije, koreografije, plesni bit, zarazni huk, mnogo boja, još koreografije... sve je tu! Stigao je novi singl, očigledno pravljen po receptu po kojem su i pesme albuma Born To Die! (Premda, imajmo na umu da je u Perfect Illusion pevala Looove u pustinji!)
 
Nakon nekoliko različitih projekata (Joanne, Tony Bennet, ASIB, AHS...), Lady Gaga je odlučila da se vrati svojoj najzabavnijoj formi, može se reći i na zahtev publike. Ostaje nam da vidimo kako će proći na listama i da li je ovo ono što je publika zaista i htela. Još uvek ne znamo da li će ceo album biti ovakav ili petati kroz žanrove, što je Lady Gaga svakako pokazala da ume. Znamo da je ovo zvanično prvi singl nadolazećeg projekta koji zovemo LG6!
 
Stupid Love napisala je uz pomoć francuskog producenta po imenu Tchami, a sa njima su sedeli i Bloodpop i Ely Rise. Ovo je ujedno prva studijska saradnja sa megaproducentom Maxom Martinom
 
Zvučno, nova pesma nije revolucionarna, ali je upravo to čini hrabrom. Ne deluje pretenciozno. Izgleda kao da se Lady Gaga dobro oseća u ovom trenutku, da se ponovo zabavlja praveći muziku, pa što ne bismo svi malo đuskali u neonskim bikinijima! 
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano