Novosti

02.07.2019.

Kylie krunisala karijeru legendarnim setom na Glastonbury festivalu
foto: Youtube screenshot
Kylie krunisala karijeru legendarnim setom na Glastonbury festivalu

Nakon zbog bolesti otkazanog nastupa

Svaki nastup na Glastonbury festivalu je veliki, ali nisu svi legendarni kao ovaj koji je Kylie imala. Čini se da je krunisala ionako ikonsku karijeru i dočekala ovaj trenutak uprkos brojnim problemima. 
 
Svi mediji preneli su da je fabulozna Kylie u svojoj 51. godini dominirala scenom punom igrača i plesala sa desetinama hiljada ljudi uz svoje najveće hitove za koje se na nastupu uvek ispostavi da ih ima više nego kada se o njemu razmišlja. 
 
Can't Get You Out Of My Head pevalo se horski, All The Lovers, I Should Be So Lucky, Slow, kao i Spinin' Around, Love At First Sight... ali je bilo i emotivnijih trenutaka koji su pomogli kolege kao što su Nick Cave i Chris Martin
 
Minogue je trebalo da nastupi pre četrnaest godina, ali se povukla zbog dijagnostikovanog raka dojke. Ona je kolege gledala iz bolničkog kreveta, a tada su mnogi izvođači pozdravljali pop zvezdu, dok su Coldplay su čak i odsvirali njenu pesmu. Otuda Chrisovo emotivno pojavljivanje na ovom nastupu. 
 
Spektakularno je bilo videti kako ona i Cave izvode megahit Where The Wild Roses Grow, objavljenu 1995. godine. 
 
Čak tri miliona gledalaca pratilo je nastup preko BBC-a! 
 
Australijska superzvezda objavila je nedavno kompilaciju najvećih hitova, koja se nakon festivalskog nastupa prodaje odlično. Toliko dobro da ima šanse da se nađe na prvom mestu liste albuma u Velikoj Britaniji na kraju nedelje. Bio bi to njen sedmi album na broju jedan! 
 
Ostavi
komentar

Povezano