Novosti

21.09.2020.

Kygo dao novi život hitu Hot Stuff
foto: Youtube screenshot
Kygo dao novi život hitu Hot Stuff

Koja diva li je sledeća?

Globalni superstar, producent i DJ, Kyrre Gørvell-Dahll – a.k.a Kygo, poklonio nam je ovog petka  osveženu i uzbudljivu verziju Hot Stuff Donne Summer, jednog  od najvećih disko hitova ikada.
 
Originalnu verziju Hot Suff producirali su Pete Bellotte i Giorgio Moroder, a ona je bila vodeći singl na albumu Bad Girls (1979).
 
Novu verziju prati spot,  koga je snimila produkcijska kuća Lighthouse Films. U spotu igraju glumci iz Netflixove serije Outer Banks, Chase Stokes i Madelyn Cline.
 
Povodom izlaska nove obrade, Kygo je izjavio:
 
“Donna Summer je jedna od mojih omiljenih umetnica svih vremena. Njen muzički katalog je briljantan a njen glas  neuporediv. Velika mi je čast što sam dobio mogućnost da obradim jednu tako unikatnu kompoziciju. Hot Stuff je  od onih pesama koja mi momentalno stvara dobro raspoloženje i  mogu samo da se nadam da će  i ova verzija pesme nastaviti da donosi  zadovoljstvo i sreću ljudima koji žele da slave legendarnu Donnu Summer”.
 
Ove godine, Kygo se uhvatio u kreativni koštac sa nekim od najvećih  muzičkih numera osamdesetih godina:  Higher Love sa Whitney Houston, What’s Love Got To Do With It sa Tinom Turner i sada Hot Suff, sa Donnom Summer.  Ono  što je odmah jasno je da pomenutim pesmama  nije oduzeo  kvalitet koji ih je učinio posebnim i velikim, ali im je doneo  moderan zvuk i na taj način ih približio slušaocima koje nisu ni rođeni  kada su pomenute kompozicije originalno objavljene.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano