Novosti

06.12.2014.

KST: raste euforija pred tradicionalni maskenbal KST maskenbal
foto: Official Facebook Page
KST: raste euforija pred tradicionalni maskenbal

Kako do besplatnih karata za „KST u zemlji čuda“?

Kao što smo već pisali, tradicionalni maskenbal Kluba studenata tehnike se održava 27. decembra – bogat muzički program, sjajne maske i odličan provod su dovoljni razlozi da posetite jedinu žurku u gradu koja se održava 41 godinu!

Na ovogodišnjem izdanju, zabavljaće vas odlični muzičari (Strah od Džeki Čena, Hornsman Coyote, Deca loših muzičara, Marčelo, Shuffle, Zemlja gruva i drugi), a tu će biti i standardne KST bine.

Karte su puštene u prodaju, a možete ih nabaviti po ceni od 1300 dinara u prostorijama KST-a i Zla Shteku, međutim postoje i načini da besplatno dođete do istih:

Predmaskenbalski kviz– U kvizu učestvuju ekipe od po tri maskirana člana (barem jedna devojka), tri najbolje ekipe osvajaju brojne karte. Prijave na maskenbal@kst.org.rsdo 9. decembra.

Pešački reli– maskirane ekipe se trkaju po gradu rešavajući zagonetke i prikupljajući poene. Ekipe mogu da broje od 4-10 članova (barem jedna devojka), prva tri se nagrađuju, a najbolji sa čak 12 karata. Prijave do 11. decembra na maskenbal@kst.org.rs,reli će se održati 13. decembra.

Trka formulaRed Bull formula biće parikrana u KST-u, a takmičari će se trkati u ovom simulatoru. Više informacija o trci formula biće objavljeno uskoro.

 

 

Ostavi
komentar