Novosti

09.03.2017.

Koncert Parova Stelara dobio lokalno pojačanje LP Elektro
Koncert Parova Stelara dobio lokalno pojačanje

Beogradski synthpop sastav LP Elektro

Parov Stelar smatra se osnivačem elektro svinga. Ovaj muzički producent je i globalno možda najpriznatiji austrijski izvođač. Kod nas ima vernu publiku, te je interesovanje za koncert koji će održati u Hali Sportova 8. aprila veoma veliko. 
 
 
Celovečernji program upotpuniće domaći bend LP Elektro
 
Reč je o novoj verziji saradnje Sonje Lončar i Andrije Pavlovića koji su poznati po onome što su radili kao LP Duo, odnosno Ola Horhe.
 
Sonja je objasnila da su nakon trinaestogodišnje saradnje i sviranja dva klavira u okviru LP Dua, odlučili da ostvare svoju ljubav prema elektronskoj muzici i sintisajzerima.
 
Oni sada stvaraju sofisticiranu, savremenu elektronsku muziku upotrebom novih i starih sintisajzera u kombinaciji sa minimalnim, plesnim ritmovima i konceptualnim ili ljubavnim tekstovima.
Njihov prvi singl Potvrda rađen je u saradnji sa kompozitorom i producentom Urošem Petkovićem (Shazalakazoo, Jazzotron) i poznatim glumcem Nikolom Vujovićem koji je otpevao ovu pesmu. Nedavno, promovisane su i pesme Ti i Ja, odnosno Parole.
 
 
Nakon što smo ostvarili svoje snove kao profesionalni pijanisti i nastupili kao LP Duo u Karnegi Holu, sada se otvara jedno novo poglavlje naše elektronske karijere. Ove večeri ćemo svirati sa bendom i biće nezaboravna atmosfera!” obećava Andrija i dodaje da se jako raduju dolasku Parova Stelara u Beograd, kao i mogućnosti da svoj novi synth-pop projekat LP Elektro predstave beogradskoj publici.
 
 
Ulaznice za koncert po cenama: 2400, 2600 i 3500 (VIP) dinara  u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima i kao i online preko sajtova www.eventim.rs. i www.scnovibeograd.rs.
 
Ostavi
komentar

Povezano