Novosti

26.12.2016.

Konačno smo dobili novi Sugababes album MKS
foto: Youtube screenshot
Konačno smo dobili novi Sugababes album

Nezvanični, ali nismo nezahvalni

Merry MKSmas!
 
Agonija oko novog albuma originalne Sugababes trojke traje godinama. U nekom momentu su Mutya, Keisha i Siobhan nam dale zvanični singl kao MKS, a onda se i pravno izborile za ime Sugababes pod kojim su inicijalno objavile album 2000. godine kada su imale po samo 15 godina! Nakon tog albuma One Touch, postavka se menjala, no projekat Sugababes je izdao još šedam uspešnih albuma, poslednji 2010. godine. 
 
2011te se originalna trojka okuplja i počinje da snima zajedno. Čak se i znao impresivan spisak saradnika:  Dev Hynes, Shaznay Lewis, Cameron McVey, Naughty Boy, Richard X, William Orbit i MNEK!
 
12 pesama skupljenih po ko zna kojim ćoškovima interneta, sada su na plejlisti zahvaljujući sajtu Original Tune. Možete ih naći na ovom linku. Izvolite poslušati maginčne harmonije dragih nam devojaka. 
 
Nadamo se da je ovo prolivanje Sugababes čarolije božićno čudo, kao i da će interes za njih biti pokazatelj nekom menadžmentu da su nam ove devojke neophodne na top listama, odnosno radijskim plejlistama. 
 
Ostavi
komentar

Povezano