Novosti

13.11.2013.

Konačno novi spot Lilly Allen Lily Allen
foto: YouTube screenshot
Konačno novi spot Lilly Allen

Povratak carice!

Posle duže pauze, tokom koje se posvetila porodičnom životu, Lily Allen se vraća sa novom pesmom „Hard Out Here“, koja ujedno najavljuje i novi album, koji će izaći sledeće godine!

Buntovna Lily je, da vas podsetimo, svoj prvi album „Alright, Still“ izbacila 2006. prodavši ga u preko 2 miliona primeraka, a album joj je pored popularnosti doneo i nominacije za Grammy, BRIT Awards MTV Video Music Awards. Drugi album „It's Not Me, It's You“, izdat 2009. i žanrovski i drugačiji od prethodnog, bio je još popularniji i svi smo pevali „F*ck You“, „Not Fair“, „The Fear“ i druge!

Lily se sada vraća, posle duže pauze, pesmom i spotom „Hard Out Here“, koja, ako ne slušate pažljivo, izaziva reakciju „šta je bre ovo“, jer se više desetina puta čuje reč „bitch“, ali Lily ustvari na fenomenalan način kritikuje trenutnu pop scenu, i osvrće se na (ne baš sjajan) položaj žene u muzičkoj industriji. Lily je takođe rekla da će i novi album imati feministički prizvuk, a kako će to izgledati, videćemo tek sledeće godine, kada je izlazak albuma planiran!

Režiju ovog duhovitog spota potpisuje Christopher Sweeny.

Uživajte!

Ostavi
komentar

Povezano