Novosti

16.09.2014.

Kombank Arena: Od danas mnogo povoljniji uslovi za kupovinu karata Il Divo
foto: Kombank Arena PR Photo
Kombank Arena: Od danas mnogo povoljniji uslovi za kupovinu karata

Kupite karte za Il Divo na rate, bez kamate!

U koliko još uvek niste, od danas ulaznice za spektakularni koncert sastava Il Divo možete kupiti i na rate.
 
Ali, ova sjajna vest ne važi samo za Il Divo koncert!
 
Komercijalna banka, Kombank Arena i Eventim od sada omogućavaju svojim klijentima i posetiocima jednostavniju kupovinu ulaznica na rate, bez kamate, za događaje koje organizuje Arena Beograd, uz kreditne kartice Komercijalne banke. 
 
Za kupovinu do 6.000 rsd omogućena je kupovina na tri jednake mesečne rate, dok je  kupovina preko 6.000 rsd moguća na šest jednakih mesečnih rata.
 
Prvi događaj za koji će biti obezbeđena kupovina ulaznica na rate biće koncert kvarteta IL DIVO, koji će se održati 24. septembra u Kombank Areni
 
Ulaznice kreditnim karticama na više mesečnih rata bez kamate, mogu da se nabave na sledećim prodajnim mestima CS Eventima: blagajna Kombank Arene, Ušće „Shopping“ centar, Dom omladine i Bilet centar Beograd.
 
Ulaznice za koncert IL DIVA mogu da se kupe po cenama od 3500, 3900, 4500, 5500, 5900, 7900 i 9900 dinara, na svim prodajnim mestima CS Eventima, kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova Eventima i Kombank Arene. 
 
Ostavi
komentar