Novosti

07.08.2013.

Ko su The Wanted? The Wanted
foto: www.universalmusic.rs
Ko su The Wanted?

Momci čija popularnost svakodnevno raste

Za The Wanted ste, čuli zahvaljujući njihovim velikim hitovima: „Chasing The Sun“, „ I Found You“ i konačno „Walks Like Rihanna“ ali će vas i pored toga verovatno iznenaditi činjenica da je ovaj boy bend formiran još 2009. godine!

Bend čini pet šarmantnih momčića: Max George, Siva Keneswarn, Jay McGuiness, Tom Parker i Nathan Sykes od kojih je najastariji Tom (rođen 4. avgusta ’88) na najmlađi i zbog toga prozvan „baby of the band“ Nathan (rođen 18. aprila ’93).

Kao i većina bendova ovog tipa i The Wanted su okupljeni nakon dugotrajnog procesa audicija kroz koje je prošlo više od 1000 momaka! Idejni tvorac benda je producent Jayne Collins koji stoji i iza girl sastava The Saturdays.  

Njihov debi album „The Wanted“ izašao je 25. oktobra 2010. godine. Postigao je ogroman uspeh dospevši na visoko četvrto mesto UK Top 20 liste. Drugi album „Battleground“ je izašao tačno godinu dana kasnije a već nakon par meseci je krenuo njihov nezaustavljiv uspeh u Americi i Kanadi. Singl „Glad You Came“ je prodat u neverovatnih 3 miliona primeraka u Americi i popeo se na treće mesto Billboardove HOT 100 liste.

The Wanted su danas veći nego ikada i prete da sustignu trenutno najveću planetarnu tinejdž atrakciju One Direction. Njihov treći album „Word of Mouth“ izlazi u septembru a najnoviji singl „We Own The Night“ očekujemo 11. avgusta.

Bravo momci.

Ostavi
komentar
  • 8.08.2013, 14:19h A - savrseni su...i dobro su poznati u celom svetu,hvala za ovaj clanak :)