Novosti

13.08.2013.

Katy Perry: singl "Roar" kao najava novog albuma Katy Perry
foto: www.universalmusic.rs
Katy Perry: singl "Roar" kao najava novog albuma

Saradnja sa proverenim timom urodila plodom

Šta mislite, da li je slučajnost to što Lady Gaga i Katy Perry svoje dugo očekivane nove singlove izbacile, maltene u istom trenutku? Hm... tema za diskusiju. Gagu smo slušali juče i naravno, žena opet ima hit na jedan, mada, u nešto drugačijem stilu od onoga na šta nas je navikla. Videćemo kako će zvučati ostatak albuma. Kad je druga dama u pitanju, njen singl „Roar“ je totalno u njenom fazonu i bićete sigurni da je to ona, nakon svega par taktova. Ovom pesmom ona najavljuje svoj novi studijski album, čiji izlazak očekujemo ove jeseni!

Bez imalo sumnje, „Roar“ će vrlo brzo osvojiti visoke pozicije muzičkih lista širom sveta, a muzički poznavaoci veruju da će Katy sa ovim singlom ponoviti uspeh od pre tri godine, kada je sa „California Gurls“ dospela do 1 mesta Billboard Hot 100 liste, dok je u prvom nedelju objave singl prodat u 294.000 primeraka.

Iza novog singla „Roar“, kao i ostalih novih pesama, stoji ista ekipa koja je zaslužna za njen prethodni album „Teenage Dream“ - Dr Luke, Max Martin i Bonnie McKee. Više detalja o novom albumu biće poznato u nedeljama koje nam dolaze.

Ostavi
komentar

Povezano