Novosti

26.10.2015.

Kandžija za DŽ Kandžija
foto: PR photo
Kandžija za DŽ

Besplatno skinite novu pesmu hrvatskog repera

Prvi hip-hop izvođač iz regiona potpisan za Universal Music - Stjepko Galović aka Kandžija, sa svojim bendom Gole žene predstavlja novu pesmu - “Ja Se Zovem“ i poklanja je besplatno svim fanovimaKandžija iza sebe ima nekoliko objavljenih albuma, saradnje sa mnogim regionalnim rep imenima i Wild Card nominaciju za MTV EMA nagradu 2014. godine. Tokom svoje karijere je sarađivao i sa srpskim reperima kao što su Bvana i Sky Wikluh, a nastupao je i sa legendarnom beogradskom grupom Prti Bee Gee i njenim članovima – Mikrijem Eufratom.

Nakon hit singla “Crkva“ koji se i dalje emituje na regionalnim radijskim stanicama, Kandžija poklanja svim fanovima besplatno pesmu “Ja Se Zovem“, i najavljuje svoj prvi album koji objavljuje zajedno sa svojim bendomGole Žene. Predstojeći album biće i prvi koji objavljuje za Universal Music, etiketu poznatu po internacionalnim hip hop velikanima kao što su: Kanye West, Jay Z, Drake, Rick Ross, Dr. Dre, Vince Staples, Nicki Minaj i mnogi drugi.

Video za pesmu “Ja Se Zovem“ je sniman u Fabijancima (zaseoku u blizini Zagreba, Karlovca i Petrinje), kamerom Tin Majnarića, reditelja mnoštva spotova, a ispred kamere su se našle gospođe Kata, Bara, Bara i Ana kao glavne zvezde.

„Već duže vreme sam hteo da snimim ovu stvar, jer sam skapirao da mi je ime super, a možda čak i pretvrdo. Kada sam bio mali mi je bilo dosta neprijatno, jer mi je ime drugačije, ali sam skapirao da sam to ja i ponosan sam na sebe. Ne možeš ništa ako ne znaš ko si, a ja sam Stjepko. Zovu me i Kandžija. Poklanjamo baš ovu stvar ljudima za slobodno preuzimanje da malo uđu u priču, pripreme se za album, a da opet sa druge strane ne otkrijemo previše.“ – rekao je Kandžija o pesmi “Ja Se Zovem“.

Introspektivan tekst je napisao Stjepko Galović, Gole žene su odsvirali sve kako samo oni znaju, muziku je radio SETT, a produkcijski je sve obogatio EGOLESS.

Ova pesma je dostupna za besplatno preuzimanje a za nju je snimljen i krajnje interesantan prateći official audio video: 

U prilog tome da Kandžija ima pomereni smisao za humor, govori i video za akustičnu verziju pesme “Crkva“, verovatno prvi video snimak snimljen u mobilnom wc-u: 

 

Ostavi
komentar