Novosti

09.10.2019.

K-pop supergrupa objavila prvi album
foto: Youtube screenshot
K-pop supergrupa objavila prvi album

Nova muzička senzacija

Jedan od trenutno najpopularnijih muzičkih pravaca dobio je pojačanje u vidu nove grupe. Sedam momaka koji čine SuperM iskusni su izvođači i dolaze iz različitih k-pop grupa, a ovog oktobra predstavili su i svoj debi EP, pod nazivom The 1st Mini Album.
 
Pet novih numera predstavljene su na njihovom prvom zajedničkom nastupu u Holivudu, u izdanju i organizaciji Capitol Records. Iako ovo nije njihov početak karijere, nesumnjivo je da je u pitanju veliki preokret i izuzetno uzbudljiv period za momke, a u prilog tome govori i činjenica da će svoj prvi televizijski nastup održati u The Ellen DeGeneres Show.
 
Sedam momaka potiču iz nekih od najpoznatijih k-pop bendova na svetu i njihovo okupljanje, očekivano, fanovi su dočekali sa oduševljenjem. Tako, Taemin (ex SHINee), Baekhyun i Kai (ex EXO), Taeyong i Mark (NCT 127) i Ten i Lucas (ex WayV) sada stoje iza imena SuperM, a njihov singl Jopping već je globalni hit.
 
<iframe width="605" height="341" src="https://www.youtube.com/embed/pAnK1y7qjuE" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
 
Ostavi
komentar

Povezano