Novosti

28.01.2020.

Justin Bieber predstavio dokumentarnu seriju i novi singl
foto: Youtube screenshot
Justin Bieber predstavio dokumentarnu seriju i novi singl

Znamo i ime albuma

Postojalo je nekoliko ideja o tome kako će se zvati novi album Justina Biebera. Najviše para je stavljeno na Forever. Ipak, JB2020 projekat naslovljen je Changes. Očekivano, jer nas Biebs ubeđuje da je postaje potpuno novi čovek. 
 
Za zvezdu njegovog kalibra, pauza od pet godina između dva albuma je ogromna. Zato su velika očekivanja pred njim. Doduše, posle neuspeha singla Yummy, mnogo manja. Kada kažemo da je Yummy neuspešan, mislimo samo u poređenju sa njegovim prethodnim. Ovo je momak koji je navikao da nedeljama bude na vrhu. Sada mu je tek prišao. 
 
Ove godine biće na turneji, za sada imamo datume za Južnu Ameriku samo. Bieber se nada da će dobiti novu publiku kada ga ljudi upoznaju kroz dokumentarac u kojem je iskren o borbi sa slavom od malih nogu, kao i fizičkim problemima usled bolesti koja se prenosi ujedom krpelja. 
 
Prvu epizodu dokumentarne serije možete pogledati na servisu Youtube preko ovog linka, a ispod ovog teksta vam ostavljamo upravo objavljeni duet sa Kehlani. Pesma Get Me druga je sa albuma Changes koji očekujemo u narednim mesecima. Kehlani će biti i gost na pomenutoj turneji, a sa njima će nastupati i Jaden Smith
 
Ostavi
komentar