Novosti

07.04.2019.

Još jedan singl braće Jonas
foto: Youtube screenshot
Još jedan singl braće Jonas

Uspešni povratak

Proteklih nekoliko nedelja zasigurno su burne za sve ljubitelje trojca Jonas Brothers! Nakon što se dogodio veliki comeback u vidu singla Sucker koji je ubrzo zauzeo i prvo mesto na Bilbordovoj Hot 100 listi, planetarno popularni trio predstavio je i pesmu Cool.
 
Da bi na pravi način ispratili singl, Nick, Joe i Kevin još jednom udružuju snage sa rediteljem koji je radio i na prethodom spotu. Anthony Mandler, vraćajući gledaoce u Majami osamdesetih godina, kanališe bezvremenski MTV duh u svojoj dekadentnoj slavi. Odgovarajući na to, MTV je spot premijerno emitovao na MTV Live, mtvU i opštepoznatim Viacom Times Square bilbordima.
 
Još jedna fenomenalna vest za njihove fanove jeste da Jonas Brothers trenutno rade i na novom dokumentarnom filmu. Prošlog meseca su najavili partnerstvo sa Amazon Studios, Philymack i Federal Films - divizijom Republic Recordsa – koji će izdati film o bendu, koji će ekskluzivno biti prikazan na Amazon Prime Video u više od 200 zemalja i teritorija.
 
Proslavljeni glumačkim ulogama u Disney seriji, Jonas Brothers su muzičku karijeru započeli 2006. godine albumom It's About Time, čime je obeležen početak nove ere u pop muzici. Do danas su prodali više od 17 miliona primeraka albuma i skupili više od milijardu streamova, a veliko im je priznanje i nominacija za nagradu Grammy u kategoriji Najboljeg novog izvođača 2009. godine.
 
Ostavi
komentar

Povezano