Novosti

01.11.2013.

Jonas Brothers - Kraj christian rock senzacije Jonas Brothers
foto: www.universalmusic.rs
Jonas Brothers - Kraj christian rock senzacije

Momci zvanično objavili razlaz!

Jonas brothers, koji su muzičku karijeru pokrenuli 2005. godine, objavili su, posle brojnih spekulacija, da je zaista kraj!

Momci, koji su za kratko vreme postali svetska senzacija, zvaničnu objavu su dali gostujući u emisiji „Good Morning America“.

Najmlađi od braće, Nick Jonas, izjavio je da je on inicirao razlaz, jer neslaganja u okviru benda postoje već neko vreme, pa je kraj bio neminovan. Momci su takođe izjavili, da je njima porodica na prvom mestu, i ono što se dešava u bendu, utiče na njih kao porodicu, i razgovor koji je pokrenuo Nick je bio racionalan potez, jer bi „voz iskočio iz šina pre ili kasnije“! Bio je to težak razgovor, kako su rekli, ali je tako najbolje, odlučivši da podržavaju jedan drugog u solo projektima.

Glasine o raspadu benda, koje su krenule od momenta kada su braća otkazala svojih devetnaest nastupa, su se nažalost pokazale kao tačne! Ipak, jonas-ovci, ne očajavajte, u muzičkoj industriji je sve moguće, a i sama braća su izjavila da, iako su se razišli, ne bi upotrebili pridev „definitivno“!

Strpljenja dok čekamo nastavak Jonas sage, jer smo nešto ubeđeni da će ga biti...

Ostavi
komentar

Povezano