Novosti

30.07.2016.

JoJo ima pravi povratak JoJo "Fuck Apologies" spot
foto: Youtube screenshot
JoJo ima pravi povratak

Dobili smo četiri nove pesme

Sećate se JoJo? Devojke koja je početkom dvehiljaditih pevala Leave (Get out) i Not that Kind of Girl. Par godina kasnije smo uz nju pevali i Too Little Too Late. Sada definitivno nije kasno.

Skoro deset godina nismo čuli ništa od nje jer nije mogla da se izvuče iz ugovora sa izdavačkom kućom. Posle cele drame, vratila se sa novim ugovorom sa Atlantic Records-om. Uradili su nešto neobično, naime kao povratak izbacila je tri pesme odjednom pod PR kovanicom Tringle, koje su činile pesme Say Love, Save My Soul i When Love Hurts koje možete poslušati ovde.  

Sada se vraća promociji albuma čiji je izlazak zakazan za 14. oktobar. Nova pesma se zove Fuck Apologies i na njoj gostuje reper Wiz Khalifa. Pesma ima tekst u kome se svi prepoznajemo i spot prikazuje JoJo u modernom svetlu, sa koje je obrisana „prašina bivše karijere“.

U međuvremenu je postala pravi borac za ljudska prava, brisanje nejednakosti i promovisanje različitosti što je trenutno neophodno na muzičkoj sceni. Nadamo se da će na jednom od budućih koncerata izvesti i neke od starih hitova i spojiti najbolje od stare i nove JoJo.  

Ostavi
komentar

Povezano