Novosti

06.11.2017.

Joan As Police Woman spremila svoj najbolji album
foto: Lampshademedia.rs
Joan As Police Woman spremila svoj najbolji album

Damned Devotion

Joan Waser, publici poznatija kao Joan As Police Woman, najavila je novi album Damned Devotion. Najavni singl Warnning Bell možete preslušati na linku ispod teksta. 
 
Album Damned Devotion biće objavljen 9. februara 2018. godine za izdavačku kuću PIAS sa kojom ova američka umetnica već godinama sarađuje. Za ovaj album kaže da je njeno najbolje ostvarenje do sada iako iza sebe ima više popularnih i među kritikom cenjenih izdanja.
 
Svoju solo karijeru započela je albumom Real Life koji je objavila 2006. godine, a publici je od ranije bila poznata kao violinistkinja i članica bendova Dambuilders, Black Beetle i Anthony and the Johnsons. Mnogi poznatiji muzičari kao što su Beck, Anohni i pokojni Lou Reed smatraju je svojom muzom što je dovelo do saradnje sa muzičarima kao što su Sufjan Stevens, RZA i Daniel Johnston.
 
Ja samo želim da se bavim muzikom sve vreme. Slobodno mogu reći da mi je muzika spasila život i da nastavlja to da radi. Ja sam privrženik muzici i to nije nešto što ja mogu da izaberem, prosto je tako kako jeste“, izjavila je Joan o svom novom albumu dodavši komentar na liričku stranu izdanja: „Ako se nešto čini strašnim za izgovoriti, to je ono što moraš reći“.
 
 
Ostavi
komentar