Novosti

23.10.2017.

Jessie Ware predstavlja izdanje Glasshouse
Jessie Ware predstavlja izdanje Glasshouse

Jessie Ware je novo studijsko izdanje najavila singlom Midnight, kojim se ujedno vratila na scenu nakon dve godine. Sa novog izdanja, imali prilike da čujemo i pesme Selfish Love, Alone i poslednje objavljenu Sam – koju je Jessie pisala u saradnji sa Edom Sheeranom, a govori o majčinstvu i njenom suprugu Samu Burrowsu. Singlovi Midnight, Selfish Love i Alone imaju i video spotove, a dostupni su putem njenog zvaničnog YouTube/VEVO kanala.
 
Jessie je na novom izdanju sarađivala sa muzičkim imenima kao što su STINT, Kid Harpoon, Felix i Hugo White (The Maccabees), već spomenuti Ed Sheeran, kao i njen dugogodišnji saradnik i prijatelj Benny Blanco. Kako je sama otkrila, novi album koji donosi 12 pesama u standardnom izdanju, odnosno 17 u deluxe obliku, se bavi temama porodice, ljubavi, burnih odnosa i majčinstva.
 
 
Nagrađivana britanska muzičarka je otkrila kako ime albuma Glasshouse vuče inspiraciju iz pesme Edwarda Thomasa – I Built Myself a House of Glass. Jessie kaže kako veruje da je ovo njeno najvažnije izdanje – Mislim da izdanje pokazuje više. Videćemo da li ljudi to žele. Mislim da sam napredovala, i verujem da sam spremna da zauzmem 'ovo je moja karijera' stav.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano