Novosti

30.05.2013.

Jessie J: Poslušajte najnoviji singl "Wild" Jessie J
foto: Singl Cover Artwork
Jessie J: Poslušajte najnoviji singl "Wild"

I uključite "repeat" opciju

Popularna britanska pevačica Jessie J je, zajedno sa Big Sean-om i Dizzee Rascal-om, izbacila novi singl, koji je već zauzeo poziciju broj 5 na iTunes Top 10 listi, i to nakon svega 24h od momenta izlaska! To je i razumljivo, obzirom da imamo fenomenalan vokal, zarazan beat, odlično uklopljene delove gorepomenutih momaka – što je recept za hitčinu!

Jessie Ellen Cornish (kako joj je pravo ime) se od malena bavila muzikom, a sa pripremom svog prvog albuma počela je 2005. godine, ali je „Who You Are“ završen tek u januaru 2011. godine. Prvi singl sa ovog albuma „Do It Like a Dude“, objavljen je krajem 2010., i popeo se na drugo mesto UK Singles Charts, a manje je poznato da je ovu pesmu Jessie napisala i namenila Rihanni! Usledili su „Price Tag“, „Nobody's Perfect“, „Who's Laughing Now“, „Domino“, koji su joj doneli veliku popularnost i van Britanije! Do sada, Jessie je prodala preko 11 miliona singlova i 2,5 miliona albuma širom sveta, a po svemu sudeći, ona ne namerava da se zadrži na tim brojkama!

U martu ove godine, Jessie J je na svom YouTube kanalu objavila da je spisak pesama za drugi album konačno gotov, ali i dalje nije poznat datum izlaska! Singl „Wild“ koji smo objavili je prvi singl sa ovog,još neimenovanog albuma, kao i najava za isti!

Pored studijskog rada, Jessie možemo videti i u reality programu „The Voice“ (britanska verzija), gde je uz Tom Jones-a, Will.I.Am-a i Danny O'Donoghue-a, sudija i mentor!

Imamo i dobru vest za fanove! Nakon prošlogodišnjeg beogradskog koncerta, Jessie J će se ponovo predstaviti publici regiona već 27. juna i to Ljubljani, a ako se zateknete kojim slučajem u Dablinu početkom jula, možete videti njen nastup uz Justin Timberlake-a i James Arthur-a, koji je zakazan za 8. jul!

Dok s nestrpljenjem čekamo novi album, uživajte uz  „Wild“!

Ostavi
komentar