Novosti

03.02.2020.

Jennifer Lopez i Shakira nastupile na Superbowlu
foto: Youtube screenshot
Jennifer Lopez i Shakira nastupile na Superbowlu

Pogledajte ceo snimak

Cela Amerika gleda Superbowl, najtelevizovaniji sportski događaj. Na poluvremenu finala kupa njihovog fudbala, decenijama unazad, najveće pop zvezde izvode medli svojih hitova - to gleda ceo svet! Nastupali su Aerosmith i Britney Spears, Prince, Madonna, Beyonce, a od latino zvezda samo Gloria Estefan (i Enrique kao gost). Zbog toga je bilo veliko što dve latine nastupaju ove godine. Druga stvar zbog koje je bilo interesantno gledati šou na poluvremenu ove godine je i to što je koproducent prvi put Roc Nation, etiketa koju vodi Jay Z.
 
Na stadionu u Majamiju, prvo se pojavila Shakira. Iako su njeni okoreli fanovi zadovoljni, nama je malo žalosno koliko je očigledan plejbek. Izostali su neki veliki hitovi, što je očekivano zbog ograničenog vremena. Ipak, Jennifer Lopez je uspela da izvuče situaciju!  
 
Bad Bunny i J Balvin bili su gosti, kao i jedanestogodišnja ćerka Jennifer Lopez koja se uveliko kali za veliku muzičku karijeru. 
 
Iako se na ovakvim nastupima retko bavi bilo kakvim aktivizmom, iskorišćena je prilika da se stavi akcenat na zatvorenu decu zbog neregulisanih imigracionih pitanja, dok hor peva Born In The USA
 
Ostavi
komentar