Novosti

06.03.2018.

Jack White nudi još jednu pesmu pred izlazak albuma
foto: Youtube screenshot
Jack White nudi još jednu pesmu pred izlazak albuma

Ova najviše liči na The White Stripes

Jedan od najaktivnijih i najinovativnijih rok muzičara u proteklih dvadeset godina, Jack White, objaviće svoj treći studijski album Boarding House Reach. Četvrti singl koji najavljuje album zove se Over and Over and Over.
 
 
Prva tri singla Connected By Love, Respect Commander i Corporation naišli su na odličan prijem, kako publike, tako i kritike uprkos evidentnoj promeni stila. Novi singl se donekle vraća korenima i podseća na ranije radove benda The White Stripes.
 
Album će biti objavljen 23. marta saradnjom između Jackove izdavačke kuće Third Man Records i XL Recordings. Album se teško može svrstati u okvire jednog žanra budući da uticaje vuče iz rock ‘n’ roll-a, electro i hard funk-a, proto punk-a, hip hop-a, gospel blues-a, pa čak i country muzike što ga čini najambicioznijim izdanjem ovog muzičara do sada.
 
Osvežen novom postavom, koja svoje korene vuče iz hip-hop, r’n’b, soul i funk muzike, Jack White se ovog puta okrenuo akustičnoj gitari, sintisajezeru i naravno vokalima. Album je sniman Njujorku, Los Anđelesu i Nešvilu, a izvrši producent je niko drugi do Jack White.
 
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano