Novosti

23.09.2014.

Indila: „poslednji ples“ koji nas je očarao Indila
foto: Official Facebook page
Indila: „poslednji ples“ koji nas je očarao

Nešto smo „slabi“ na Francuskinje...

Kada se pojavila Zaz sa svojim specifičnim vokalom, nedugo potom svi smo pevušili „Je Veux“, a ista situacija se ponovila sa francuskom pevačicom Indilom, koja je doživela ogorman uspeh i kod nas i širom Evrope kada je u novembru prošle godine izbacila singl „Derniere Danse“, koji sada ima preko 123 miliona pregleda na YouTube-u!

Indila, kojoj je pravo ime Adila Sedraia, rođena je u Parizu 1984. godine, ali u sebi nosi i indijske, kambodžanske, alžirske i egipatske krvi, zbog čega nas i ne čudi orijentalni prizvuk u njenim melodijama, kao i vokalne deonice koje su karakteristične za pevače iz arapskih zemalja!„Derniere Danse“ je singl koji je najavio debitantsko Indilino izdanje pod nazivom „Mini World“, osvojivši velikom brzinom slušaoce širom Evrope. Pesma govori o rasnim poteškoćama sa kojima se susreću mladi imigranti u Parizu, a spot koji je režirao Sylvain Bressollette, takođe je pokupio velike simpatije publike. Numera se našla na prvom mestu muzičkih lista u Grčkoj, Turskoj, Izraelu, dok je u drugim zemljama takođe zauzimala visoka mesta na zvaničnim čartovima. Ni naša zemlja nije bila izuzetak, jer je numera „Derniere Danse“ među Top 10 najslušanijih na Deezer-u ove godine, a na listi Gradskog Radija, koju formiraju slušaoci svojim glasovima, pesma je među Top 5 najslušanijih još od juna meseca! Nedavno je najavljen i njen novi singl će se zvati S.O.S.

O uspehu Indile i njenih pesama, govori i podatak da je pevačica nominovana na predstojećim MTV EMA u kategoriji za najboljeg francuskog izvođača, a ukoliko ste zavoleli ovu misterioznu Francuskinju, glasajte za nju do 22. oktobra na fr.mtvema.com.

Ostavi
komentar

Povezano