Novosti

02.07.2016.

Imamo li novi Milkshake? M.I.L.F. $
foto: Youtube Screenshot
Imamo li novi Milkshake?

Fergie i spot za M.I.L.F. $

Evo nam ga još jedan comeback. Fergie, pevačica najpoznatija po članstvu benda Black Eyed Peas, najavljuje novi samostalni album. Znamo da se zove "Double Dutchess", ali ne znamo kada izlazi. Dobili smo samo dva kratka video klipa za pesmu Hungry. I dalje nismo sigurni da li će to  biti cela pesma, ili je samo intro, ili je samo tizer. Ono u šta smo sigurni jeste kvalitet te vizuelne najave. Stvarno vam otvara apetit za još Fergie.

Sada smo dobili spot za pesmu M.I.L.F. $. Navodno je to skraćenica za Moms I’d Like to Follow, mada svi znamo pornografski sleng. Fergie je ipak izjavila da je promenom značenja ovog akronima htela da osnaži i podrži žene i mame koje stižu da postignu sve. U spotu se pojavljuje dosta poznatih mama. Kim Kardashian koja prosipa mleko po sebi. Chrissy Teigen koja naivno igra oko nje. Ciara koja nam večito budi oduševljenje, u kakvom god da je izdanju. A tu su i supermodeli mame kao što su Alessandra Ambrosio, Isabelli Fontana, Amber Valletta i Natasha Poly. Nisu izostali ni trenutno veoma poželjni manekeni Jon Kortajarena i Jordan Barret.

Sam spot je jedna velika šećerlama, ciklama boje, sladoledi i najkvalitetnije mleko. Pomalo nas podseća na skeč Amy Schumer Milk, Milk, Lemonade. Svakako se sećate Kelis i njene kultne pesme Milkshake, s početka dvehiljaditih. Iako tematika nije ista, u glavi nam se postavlja pitanje Da li je ovo Milkshake ove decenije?

Ostavi
komentar

Povezano