Novosti

11.08.2014.

Iggy Azalea i Rita Ora nastupaju na dodeli MTV VMA Iggy Azalea
foto: www.universalmusic.rs
Iggy Azalea i Rita Ora nastupaju na dodeli MTV VMA

Iggy Azalea će po prvi nastupiti na MTV VMA dodeli, koja će se prenositi uživo iz Forum arene iz Inglvuda, Kalifornija, u noći između nedelje i ponedeljka, 24. na 25. avgust od 02:00.

Iggy Azalei će se na sceni pridružiti Rita Ora sa kojom će izvesti svoj novi singl “Black Widow”, koji se trenutno kreće ka vrhu top lista

Kao jedna od novih zvezda koje su napravile proboj u 2014, Iggy je preuzela pop i hip-hop liste hitovima kao što su: “Fancy” sa Charli XCX i “Problems”sa Arianom Grande. Prošle godine je bila nominovana u kategoriji “MTV Artist to Watch”, a ove godine je nominovana u čak sedam kategorija, uključujući i najvažnije “Najbolji spot godine”, “Najbolji spot ženskog izvođača”, “Najbolji pop spot” i “Najbolja saradnja”.

Fanovi mogu da glasaju u svim VMA kategorijama na vma.mtv.com, dok će nominovani za novu kategoriju “Najbolji Lyric Video” biti naknadno objavljeni.

Iggy Azalea se pridružuje ranije najavljenim izvođačima na “2014 MTV Video Music Award”, među kojima su Beyonce, Maroon 5, Usher, Ariana Grande, 5 Seconds of Summer.  Nova imena izvođača i prezentera biće objavljena uskoro.

Ostavi
komentar

Povezano