Novosti

07.08.2014.

I Beyonce nastupa na MTV VMA! Beyonce
foto: MTV PR Photo
I Beyonce nastupa na MTV VMA!

Direktno sa rasprodate “On The Run” mega turneje,  Beyonce se vraća na VMA pozornicu gde će nastupiti uživo, iz Forum arene u Inglvudu (Kalifornija), u noći između nedelje i ponedeljka, 24.na 25. avgust, u 02:00h.

MTV je danas je objavio da će se jedinstvena i neponovljiva Beyonce, koja vodi po broju VMA nominacija, priključiti ekskluzivnoj listi umetnika koji su nagrađeni legendarnom “Michael Jackson Video Vanguard Award” nagradom.

Takođe, Beyonce će nastupiti na ovogodišnjoj dodeli gde će demonstrirati svoju neverovatnu umetnost. Kao izvođač Bey je imala neke od najupečatljivijih nastupa u VMA istoriji, uključujući i hapšenja u eksplozivnom nastupu “Ring the Alarm” iz 2006., fantastičnu koreografiju u mega hitu “Single Ladies (Put a Ring on It)” iz 2009., kao i nezaboravan i iznenađujući "Love On Top" iz 2011. Beyonce se trijumfalno vraća na MTV VMA pozornicu gde će četvrti put nastupiti na najglasnijoj, najuticajnijoj i najotkačenijoj godišnjoj proslavi muzike na svetu.

Beyonce kontinuirano radi na redefinisanju i pomeranju granica svoje muzike. Ranije ove godine podigla je prašinu objavljujući istoimeni album sa 17 vizuelno umetničkih spotova - od “Drunk in Love” do “Pretty Hurts”. Kao solo izvođač i kao član jedne od najvoljenijih grupa u istoriji pop muzike, Destiny’s Child, Beyonce je osvojila neverovatnih 11 “MTV Video Music Awards” nagrada, uključujući “Video of the Year” 2009. za singl “Single Ladies (Put a Ring on It) i “Best Female” 2007. godine za “Crazy in Love” sa Jay Z-jem. 

Ostavi
komentar

Povezano