Novosti

14.10.2014.

I Ariel Pink na novom Madonninom albumu Ariel Pink
foto: Official Facebook page
I Ariel Pink na novom Madonninom albumu

Da li je ovo bila greška ili „trežnjenje“ kraljice POP-a?

Ariel Pink, kantautor iz Los Anđelesa koji i nije mnogo poznat na našim prostorima, takođe se nalazi u sve većem timu koji radi na novom Madonninom albumu, međutim nismo sigurni da je Madge biti zadovoljna!

Razlog za to jeste izjava koju je Ariel dao povodom rada na predstojećem kraljičinom albumu – on je rekao da Madonna regresira još od 1998. godine, kada je izbacila, prema mnogima, svoj najbolji album „Ray Of Light“. „Potrebno im je nešto oštro. Potrebno im je pravo komponovanje. Ona ne može da uzme Aviciia ili koga god, koji će da smisli neki novi „jam“, uz čiji beat će da se bacaka i da glumi da ima 20 godina. Njima su potrebne prave pesme, za šta ću ja biti delimično odgovoran“ – objasnio je Pink.

Njegove izjave su izazvale pravu lavinu komentara na internetu, od onih koji bi želeli da ga sahrane do onih koji smatraju da je čovek sasvim u pravu – a šta će biti, ostaje da vidimo i da se strpimo do sledećeg leta, kada bi novi album trebalo da se pojavi!

Pored Pinka, na albumu se kao saradnici potpisuju i Alicia Keys, Diplo, MNEK, Blood Diamonds i DJ Dahi, a nedavno je Madge viđena i sa Nicki Minaj, pa su krenule glasine o mogućoj saradnji!

Prema našem mišljenju, ovo je pravi Ice Bucket Challenge za Madonnu.

Ostavi
komentar

Povezano