Novosti

21.11.2013.

Hvaldno Pivo: Spot za pesmu "Bilo koji broj" Hladno pivo
foto: PR Photo
Hvaldno Pivo: Spot za pesmu "Bilo koji broj"

"Ova pesma je naše viđenje rokenrola dok nije bio zagađen"

Sastav Hladno pivo ne prestaje da nas iznenađuje. Nakon nedavno objavljenog singla „Bilo koji broj“, pokazali su da svojim pesmama vole da pomeraju granice, a da pritom ipak uspeju da zadrže prepoznatljivi zvuk kojim su i počeli pre 25 godina. Pesmu najbolje opisuje član benda, Zoki:

„Pesma je naše viđenje rock'n'rolla dok nije bio zagađen. Gitare, svirka, krv i znoj. Jedno od naših mnogih lica kojima pokušavamo da opišemo  svakodnevicu običnog čoveka i njegovih neostvarenih čežnji.“

Režiju spota za ovu numeru prepustili su Radislavu Jovanovu -  Gonzu gde je estetika došla pre fabule, a kako to izgleda možete pogledati na sledećem linku:

„Video spot za pesmu „Bilo koji broj“ koji je u surfin stilu, bio je u startu inspirisan starim noir gangsterskim filmovima i crno-belom fotografijom. Prateći tekst hteo sam, više poetski, da opišem kao jednu neuspelu pljačku banke u kojoj svi članovima bande dobiju svoj metak, tako da  celi spot prati njihovu zadnju, noćnu vožnju prema kraju“zaključuje reditelj.

Ostavi
komentar

Povezano