Novosti

20.05.2020.

Hurts se oglasili
foto: Youtube screenshot
Hurts se oglasili

Nakon trogodišnje pauze

Kažu da su hteli nešto mračniju pesmu da nam ponude nakon trogodišnje pauze. Produkcija je skupa, premda ima dosta jeftinih trikova. Ostaje da sačekamo i vidimo kako će publika reagovati na novi singl dua Hurts čije popularnost kao da opada svakim novim albumom.
 
Desire je bio dosta davno kada se uzme u obzir brzina kojom ljudi danas objavljuju muziku. O novom singlu su rekli: 
 
"Hteli smo da se vratimo suštini onoga što radimo i što smo bili na početku. Morali smo da se zaljubimo u vrstu muzike koju smo nameravali da napravimo. Uvek su nas privlačili tamniji elementi pop muzike."
 
Elegentan stil odevanja i pažljivo uređene frizure, zamenio je bradati i kosmati stil, što je izazvalo priličan šok kod njihovih fanova, ako je suditi prema rekacijama na društvenim mrežama.
 
Uz stihove nadahnute “izolacijom, očajem i manijom”, Theo je rekao da su teme postale neobično mračne i drevne nakon silom nametnute izolacije zbog koronavirusa.
 
"Poslednjih nekoliko godina bilo nas je stalno dvoje u studiju ili na pozornici. Očajnički sam želeo da izbacim tu vrstu osećaja. To je čudna i paranoična pop pesma, koja nije nešto što čujete vrlo često. Mnogo je naše muzike vrlo emocionalno sirovo, ali to je nešto o čemu se neko vreme nisam osećao sposobnim da pišem" – rekao je Theo.
 
 
Ostavi
komentar