Novosti

16.04.2017.

Harry Styles izveo Sign of Times i još jednu novu u SNL-u Harry Styles
foto: Youtube screenshot
Harry Styles izveo Sign of Times i još jednu novu u SNL-u

Pogledajte oba nastupa

Harry Styles izdaje debi solo album 12. maja. Uzbuđenje oko ovog izdanja, sasvim očekivano, veliko je. Reč je o momku koji je imao možda i najviše pažnje od svih iz benda One Direction. Svojim novim zvukom (koji je samo podgrejani zvuk roka sedamdesetih) želi da prikupi nešto ozbiljniju publiku ili barem paralelno stari sa fanovima koje je stekao tokom bivstvovanja u dečačkom bendu. 
 
Prva pesma koju smo dobili sa nadolazećeg eponimnog albuma je Sign of Times. Ova stvar ne skida se sa vrha lista najslušanijih od kako je objavljena, a brojke će samo biti pojačane nakon nastupa u šou Saturday Night Live koji se prvi put sinhronizovano emitovao sa obe strane Atlantika. 
 
 
Gary Go jedan je od saradnika na albumu, ali se zna da je Styles proveo neko vreme u studiju i sa Beatlesima (Ringo Star i Paul McCartney). Pomoć su mu dali i Elton John, Johnny McDaid iz Snow Patrol, Red Hot Chili Peppers, Meghan Trainor, irski bend Kodaline i nezaobilazni Ryan Tedder. Među saradnicima se pominju i Bruno Mars i Max Martin, a prvi singl producirao je eminentni Jeff Bhasker
 
Neke od pesama na albumu zvaće se: Meet Me In the Halfway, Carolina, Two Ghosts, Sweet Creature, Only Angel, Kiwi, Woman, From the Dining Table... kao i Ever Since New York koju je sinoć izveo i koju možete preslušati već sada! 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano