Novosti

11.09.2020.

Guetta i Sia u fazonu osamdesetih
foto: Youtube screenshot
Guetta i Sia u fazonu osamdesetih

Poruka ljubavi hitmejkera

Velike pomake u svetu komercijalne dens muzike i pop EDM-a, u poslednjih dvadeset godina, napravio je producentsko-autosrski tandem koji čine David Guetta i Sia. Njihovi hitovi Tiatnium, She Wolf (Faling To Peaces) i Flames, beleže rekordan broj striminga koji u ovom trenutku premašuje dve milijarde pregleda.
 
Novi singl Let's Love, inicijalno je trebalo da bude balada. Međutim, ponovni susret Davida i Sie rezultirao je eksplozivnom kreativnošću, pa je pesma dobila na ritmu i ubrzanju što je već sada čini budućom klupskom himnom.
 
Tokom vremena izolacije, bio sam neverovatno inspirisan. Stvarao sam poletnu i energičnu muziku“, kaže David Guetta i dodaje: „Volim da produciram klupske pesme, posebno u ovom periodu. Singlom „Let`s Love“ želim da pošaljem poruku svima da volimo jedni druge. Poruku ljubavi, nade i želje da se čovečanstvo ujedini u ovim teškim trenucima. Sia je još jednom maestralno i nadahnuto otpevala pesmu.“
 
Humanitarnim DJ setovima koji su strimovani uživo iz Majamija i Njujorka, Guetta je sakupio preko 1,5 milona dolara za fond borbe protiv virusa Covid-19 u sklopu akcije United At Home. Tim nastupima Guetta se ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao DJ nastup stimovan na Facebooku sa najviše gledalaca.
 
Pesma Let's Love inspirisana je hitovima iz osamdesetih godina prošlog veka, singlovima grupa kao što su a-ha ili The Pointer Sisters i muzikom iz filma Flashdance.
 
Ostavi
komentar

Povezano